Популярни публикации за маникюри :

Ярък маникюр – кич или собствен стил.

маникюр, маникюри

Нито един маникюр, не може да е кич .

Огромното разнообразие от цветове, което ни поглъща когато си избираме лак, ни кара да се чудим към кой точно да се насочим.Въпреки, че имаме огромен избор, ако се замислим ще видим, че ползваме една определена гама, която ни е най близка и ни харесва най много из между всички. Разбира се имаме и лакове, които не са чак толкова стандартни за нашето излъчване, но те са единични бройки и са резултат по-скоро на уникално настроение по време на покупката на лак за нокти.

Всяка уважаваща себе си жена, би трябвало да има поне един лак за нокти, който е крещящ и светъл, абсолютно неподходящ за никакви ситуации и много неприятен на пръв поглед. Почти винаги на дъното на чантичката за лакове се крие по едно такова шишенце, което на пръв поглед е забравено и ненужно и всеки път когато правим “инвентаризация” на лаковете се появява изневиделица, за да предизвика въпроса: “Този лак, защо съм си го купила?”. Истината е, че в момента на покупката почти никога не си представяме как би изглеждал и с какво бихме могли да го съчетаем, за да получим максимално добър резултат за нашият маникюр.


Просто гледаме цвета и взимаме шишенцето, докато не сме си харесали нещо друго, което ще е уш по-хубаво. Ако се замислим по-обстойно, почти никога не сме пазарували целенасочено и преднамерено определен цвят защото сме се спрели на него и го искаме точно и конкретно.Винаги харесваме минимум още два лака за нокти, които също не знаем защо ги харесваме, а просто си ги купуваме и трите, за да има по-късно с какво да експериментираме. Ярките цветове на лаковете за нокти не са недостатък, който няма приложение, винаги може да измислим къде да сложим малко от този лак за нокти. 


Ярките лакове са подходящи за лятото, защото могат да се съчетават по-спокойно с ярки дрехи, но ако Ви е писнало от студените и мрачни зимни дни, нищо не пречи да вземете смелото решение, което да украси ноктите в някой много светъл нюанс, без да се съобразявате от по-тъмните дрехи на зимния сезон.

Когато дрехите са тъмни, а ръцете с ярък маникюр, тогава вероятността да забележат прекрасните нокти е огромна, така че експериментирайте смело и без страх, в края на краищата трябва да се харесваме ние самите, за да може да ни харесват и другите и ако имаме желание да си сложим светъл маникюр просто ще го направим, независимо дали ще изглеждаме стилно или кичозно, важното е ние да е харесваме такива каквито сме.

Няма коментари:

Публикуване на коментар